Om Krav Maga Kolding

Krav Maga Kolding er en KMG certificeret skole, der uddanner civile i realistisk selvforsvar. Alle har ret til at lære forsvar af sig selv og sine nærmeste!, og hos Krav Maga Kolding lærer du netop det!

Hos os kan du starte uanset køn/alder og fysisk udgangspunkt. Der er plads til alle. Gennem træningen udvikler du de tekniske, fysiske, mentale og taktiske nødvendigheder for, at kunne forsvarer dig selv og dine…

Vores eneste krav til dig er, at du VIL og, at du har en ren straffeattest. Vi vurderer løbende om intentionerne med træningen stemmer over ens med KMG´s værdier. Vi vil under ingen omstændigheder bidrage til voldelige handlinger eller misbrug af de evner man tilegner sig gennem træningen.

Krav Maga for voksne

Forskellige mennesker har forskellige grunde til at starte med Krav Maga, og vi mener, at hver person skal være i stand til at udøve selvforsvar i overensstemmelse med hans eller hendes fysiske evne, men på samme tid presse sig selv forbi sin komfort zone.

Hos Krav Maga Kolding er du altid velkommen til en prøvetime. Du tilmelder dig blot via tilmeldingsformularen her på siden. Det er muligt, at skrive en mail til os på info@kravmagakolding.dk eller kontakte os via Facebook.

Kom i form!

Du behøver ikke at være i god form, når du begynder til Krav Maga. Selvom Krav Maga er et selvforsvarsystem, er det også vigtigt at have en god fysik, kondition, og udholdenhed. Det forbedrer dine muligheder i en konfrontation uanset om den er fysisk eller ikke fysisk. Gennem den ugentlige træning får du muligheden for, at forbedre din fysiske og mentale tilstand.

Krav Maga er nemlig også designet til at forbedre din mentale styrke og evne til at fokusere og udvikle din beslutningstagning i stressede situationer.

Ingen forudsætninger kræves

Der er ikke behov for forudgående kendskab til kampsport. Vores undervisning foregår i et miljø, hvor alle engang var begynder, og den unikke atmosfære i undervisningen er overgået af få. Systemet er enkelt og indlæringsprincipperne hjælper til at lære og tilpasse en ny færdighed inden for blot få minutter af første introduktion til teknikken. En almindelig træningslektion varer 90 minutter og du vil få noget ud af det uanset om du har mulighed for, at deltage én eller flere gange om ugen.

En almindelig lektion består af generel og specifik opvarmning, således at krop og hjerne er forberedt til lektionen. Vi laver bevægelser, der kan have været lært før eller laver en funktionel opvarmning relateret til målene i lektionen. Derefter træner vi en ny teknik eller gentager tidligere lærte teknikker, som næsten altid ender med en række øvelser, der simulerer realistiske forhold. Alt i et sikkert og støttende atmosfære.

Vi glæder os til at se dig

Når du vil melde dig ind i Krav Maga Kolding klikker du blot på fanen “bliv medlem” i linjen øverst til højre på hjemmesiden og følger vejledningen der. I den forbindelse kan du samtidig læse medlemsbetingelserne og udfylde samtykkeerklæring til indhentelse af straffeattest. Den samtykkeerklæring skal udfyldes for, at du kan blive medlem.

Hvis du har brug for hjælp til udfyldelse af indmeldelsen kan du få det i forbindelse med din prøvetime. Når du har meldt dig ind og din indmeldelse er godkendt af Krav Maga Kolding får du adgang til din personlige side, hvor du kan opdatere dine data samt følge din personlige træningsstatistik og meget mere.

Priser

Indmeldelses/oprettelsesgebyr 100,- som betales én gang sammen med dit første kontingent.

Priser for voksne (fra 16 år) 169,- pr. måned.

Tilmeld dig Krav Maga Kolding